Werkzaamheden

Renovatie en verbouwingen | Kozijnen ramen en deuren | Beglazing | Inbraakpreventie
Dakramen en dakkapellen | Houtrotherstel | Badkamers | Spachtelputz

Renovatie, aanbouw en verbouwingen

Voor de complete verbouwing en / of renovatie van uw woning of bedrijfspand. Zoals plafonds,wanden, vloeren, het creëren van nieuwe vertrekken. Maar ook voor uw wand en vloertegels, sauswerk, sierpleister en schilderwerk.

Kozijnen ramen en deuren

U kunt bij ons uitstekend terecht voor het vervangen van kozijnen, ramen en deuren. Wij leveren hardhouten kozijnen, ramen en deuren van Meranti, Merbeau of Sapupira. Maar ook kunststof kozijnen zijn mogelijk in verschillende profileringen en kleuren. Tevens leveren wij een groot assortiment binnendeuren. Alle materialen voldoen aan hoge eisen en worden vakkundig geplaatst.

  Oud:Nieuw:

Beglazing

Of het nu gaat om normaal isolatieglas, HR++ isolatieglas, geluidsglas of veiligheidsglas, hier bent u aan het juiste adres voor levering en montage.

Inbraakpreventie

Met het politiekeurmerk op uw hang en sluitwerk neemt de kans op een geslaagde inbraak af. Ook betaalt u vaak een lagere premie bij uw verzekering. Wij vervangen uw hang en sluitwerk door hang en sluitwerk met het politiekeurmerk voor uw eigen veiligheid. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.

Dakramen en dakkapellen

Voor meer ruimte, licht en ventilatie op uw bovenverdieping kunt u kiezen voor een VELUX dakraam. Het te plaatsen dakraam wordt rondom tochtdicht afgeschuimd en afgetimmerd met Okoume multiplex of MDF naar keuze. Om nog meer ruimte te creëren kunt u kiezen voor een dakkapel, met een houten of kunststof kozijn, houten of kunststof zijwangen of boeien, wel of niet afgetimmerd aan de binnenzijde, geheel naar eigen keuze en wensen. De dakkapellen worden op de traditionele manier gebouwd, met uitsluitend materialen van een hoge kwaliteit.

Houtrotherstel

Vertoont uw kozijn rotte of slechte plekken? Vaak is dit goed te repareren, met het Window Care System. Het verlengt de levensduur van uw kozijn. Laat uw kozijnen vrijblijvend inspecteren!

Badkamers

Voor het vakkundig renoveren of monteren van uw badkamer en/of toilet. De werkzaamheden worden snel en vakkundig uitgevoerd. Bij de meeste te renoveren badkamers wordt er door 2 vaklieden gewerkt om in een zo kort mogelijke tijd weer een nieuwe badkamer te creëren, zodat u weer spoedig van uw nieuwe badkamer kunt genieten.

Spachtelputz

Voor het leveren en aanbrengen van spachtelputz, er wordt alleen met spachtelputz van hoge kwaliteit gewerkt. U krijgt van te voren een prijsopgaaf.